Despre noi

Cine suntem?

Hermann Rent a Car este partenerul tau de cursa lunga!

Obiectivul nostru principal este oferirea celor mai bune conditii de inchiriere a unei masini, fara prea mari batai de cap pentru tine. Pentru ca in ziua de azi, mobilitatea este cheia rezolvarii multor probleme, ne axam pe confortul si siguranta ta, simultan cu accesibilitatea acestui serviciu.

Sediul nostrum principal este in Constanta, insa oferim servicii de rent a car si in Bucuresti, Tulcea, Galati, Braila. Si pentru ca vrem sa fim la dispozitia ta, oriunde te-ai afla, la cerere, putem sa ajungem si in orasul unde te afli.

Noi suntem multumiti doar atunci cand tu ai o experienta minunata!

Vrei sa ne contactezi? Apasa aici pentru a ajunge pe pagina de contact!

Ce oferim?

Hermann Rent a Car este o companie care ofera servicii profesionale de inchiriere masini, care prin intermediul experientei dobandite s-a focusat pe intelegerea necesitatilor clientului, perfectionandu-si continuu calitatea servciilor oferite.

Inchirierea masinilor se poate face si din principalele aeroporturi din tara, precum aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta si aeroporturile Baneasa si Otopeni din Bucuresti.

Ofera-ti liberatatea de miscare de care ai nevoie, pentru ca atunci cand inchiriezi autoturisumul din aeroport, nu vei fi taxat suplimentar pentru predare/primire si nici pentru livrarea in afara orelor de program.

Ai garantia faptului ca masina pe care alegi sa o inchiriezi este bine intretinuta, echipata standard cu ABS, airbag, servo-directie, aer conditionat, radio CD-player, este fiabila si cu un consum redus de combustibil.

Unde operam?
Aeroport Otopeni

Aeroportul Internațional Henri Coandă[3] (IATA: OTP, ICAO: LROP) este cel mai mare aeroport din România și unul dintre cele două aeroporturi importante din București (celălalt este Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu din cartierul Băneasa). Aeroportul Henri Coandă este situat în afara zonei urbane a Bucureștiului, în orașul Otopeni, județul Ilfov. În anul 2015pe Aeroportul Henri Coandă au tranzitat 9.274.629 de pasageri.

Numele aeroportului a fost schimbat în mai 2004, până atunci el numindu-se Aeroportul Internațional Otopeni.

Constanta

Adresa: Șoseaua Mangaliei 114
Telefon: 0752111766

Constanta

Adresa: Bulevardul Tomis 129
Telefon: 0721404041