Termeni si Condiții

Site-ul (numit în continuare “site”) este administrat de S.C. GEC INTERNATIONAL SPEDITION SRL cu sediul social in Constanta, Sos. Mangaliei nr. 114. (numit în continuare “Hermann.com.ro”).

1.Drepturi de proprietate intelectuală.

Toate materialele integrate în acest site sunt proprietatea intelectuală a Hermann. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate on-line. Totuși, paginile complete ale site-ului pot fi tipărite dacă sunt destinate a fi folosite în scop strict personal.

2.Plasarea de link-uri spre site.

Dacă doriți să plasați un link spre site, acesta trebuie să fie făcut către pagina www.hermann.com.ro

3.Corectitudinea informațiilor.

Informațiile conținute de acest site sunt cu scop informativ, sunt adresate clienților Hermann și nu se aplică altor jurisdicții. Hermann nu-și asumă responsabilitatea pentru acuratețea acestora, dar va face tot posibilul pentru ca datele conținute de acest site să fie cât mai corecte și mai actuale. De asemenea, Hermann își rezervă dreptul de a modifica specificațiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site în orice moment, făra nicio notificare prealabilă.

4.Protecția datelor personale.

Hermann va procesa datele furnizate de dumneavoastră cu maximă confidenţialitate, în conformitate cu legile aflate în vigoare. Datele dumneavoastră vor fi folosite în scopul îmbunătăţirii produselor şi serviciilor noastre astfel încât să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri şi pentru a va furniza noutăţi despre produsele şi serviciile oferite de noi. Informaţiile pot fi folosite doar de către Hermann.com.ro şi de către filialele şi agenţii săi şi nu vor fi vândute sau instrainate nimănui. În funcţie de datele pe care le furnizaţi veţi fi contactaţi la telefon, prin poştă sau prin e-mail.

În conformitate cu legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, aveţi următoarele drepturi privind colectarea şi prelucrarea datelor personale: dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14), dreptul de informare (art.12), de acces la date (art.13), de opoziţie (art.15), de a va adresa justiţiei (art.18).

În unele cazuri, este posibil să colectăm informaţii cu caracter non-personal despre dumneavoastră. Exemple de informaţii de acest tip sunt: tipul de browser folosit, sistemul de operare al calculatorului folosit şi numele domeniului website-ului de unde a fost făcute conexiunea la site-ul nostru sau că urmare a publicităţii noastre.

5.Legi și Jurisdicții.

Acest site a fost creat şi functioneaza în concordanţă cu legile în vigoare în România. Pentru reglarea oricăror dispute referitoare la acest site, legile şi tribunalele din Romania vor avea jurisdicţie exclusivă.

Rezumat date cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate pentru prelucrarea cererii dumneavoatra si pentru contact. Hermann nu poate dezvălui aceste informaţii agenţilor şi vânzătorilor săi în scopurile menţionate anterior.  Vom lua toate măsurile necesare pentru a ne asigura că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt tratate în condiţii de siguranţă şi în limitele legislaţiei aplicabile. Mai mult decât atât, sunteţi indereptatiti de a nu fi supus unor decizii automate, precum şi de a va adresa instanţelor de drept. Pentru mai multe informaţii privind exercitarea drepturilor dumneavoastră (inclusiv modalităţile de a va opune prelucrării), va rugăm să contactaţi.

[ultimate_gdpr_terms_accept]